• Kraso

Krasobruslařské vystoupení – slavnostní ukončení sezóny 2023/2024

8. 4. 2024 / Iveta Krůželová

V neděli 24.3.2024 předvedlo na našem zimním stadionu své krasobruslařské umění spousta domácích i slovenských nadějí.

Celý program moderovala naše trenérka Bibiána Poliačková-Srbecká, trenérka II. výkonnostního stupně ze Žiliny, trenérka Power Skating, čtyřnásobná mistryně Slovenské republiky, dvojnásobná mistryně světa, dvojnásobná více mistryně světa, vítězka Word winter master games - Innsbruck 2020, účinkující ve světové Holiday on Ice, v pohádkových muzikálech na ledě Mrazík a v současné Popelce.

Exhibici započaly „Čokoládky“ - naše nejmladší princezny ledu, které bruslí teprve 2,5 měsíce, ale už teď si tento sport zamilovaly. Poprvé si oblékly krasobruslařské šaty a vyzkoušely si, jaké to je bruslit před zraky diváků. Svůj velký potlesk sklidila Sofie Slováková, Anetka Peclová, Terezka Krahulová, Eliška Kolínková a už zdatná krasobruslařka Meliska Lysáková. Naše nejmenší krasobruslařka 4letá Emma Nováková bohužel nemohla kvůli zranění na kole vystoupit, divákům se alespoň představila v náručí své trenérky Terézie Visélkové (trenérka II. výkonnostního stupně z Púchova).

Pod světly reflektorů předvedly své volné jízdy nejen naše zdatné závodnice ČKS Nela Zelinková, Natálka Krůželová, sestry Zuzka a Lenka Vaňkovy, ale také 8letá mistryně Slovenské republiky Lili Srbecká, její sestra Anettka a 12letá mistryně Slovenské republiky Natálka Matušková.

Diváci ocenili velkým potleskem tyto zkušené krasobruslařky, které vstoupily na led s ambicemi dobře zajet, nespadnout, dorotovat piruety, skočit všechny jednoduché, dvojité i trojité skoky - rittberger, axel, salchow, flip, lutz, toeloop a zanechat na ledě co nejlepší umělecký dojem.

V závěrečné skladbě „Sia - The Greatest“ se prezentovaly malé i velké, a kromě výše zmiňovaných se předvedla i naše nová Hanka Nevláčilová z Dubnice n. Váhom, naše dlouholetá členka Jasmínka Lörinczová a samotná trenérka Bibiána Srbecká.

V průběhu celého vystoupení diváci obdarovávali všechny účinkující velkým potleskem i plyšáky pro radost.

Na závěr promluvil místostarosta Ing. David Ptáček, poděkoval nejen divákům za úžasnou atmosféru, krasobruslařkám a trenérkám za skvělý zážitek, ale všem, včetně rodičů, za nezapomenutelnou krasobruslařskou sezónu 2023/2024 plnou emocí, radosti, úspěchů.

Děvčatům předal dárky a trenérkám květiny.

Děkujeme sponzorům za finanční podporu a věcné dary:

Ekofarma Javorník Štítná, Sára&šité, Papírnictví - hračky Miklasová, Květiny Bylnice - Petra Morávková , Potraviny Petr Macháč, Barvy, laky, drogerie - Stanislav Růžička

Malá ukázka našeho vystoupení


Fotogalerie

8. 4. 2024
2024_03_24 Krasobruslařské vystoupení

Fotogalerie


AKTUÁLNĚ NA WEBU

Turnaj mužů v Dubnici nad Váhom

27. 4. 2024

V pátek 26.4.2024 se náš tým mužů zúčastnil hokejového turnaje o "Pohár riaditeľa ÚVTOS a ÚVV ILAVA".

12. Slavnostní večer k ukončení sezóny

20. 4. 2024

Zveme Vás na 12. Slavnostní večer k ukončení sezóny 2023/2024, který se uskuteční v neděli 9.6.2024 od 17:00 hod. na zimním stadionu v Brumově-Bylnici.

34. řádná valná hromada HC BBSS

20. 4. 2024

Dovolujeme si pozvat členy HC BBSS na 34. řádnou valnou hromadu HC BBSS. Pozvánka a program níže.